Vi är här för
att hjälpa

Assistech erbjuder den pålitligaste, förstklassiga kundservicen för att uppfylla alla dina supportbehov.

Om oss

Högkompetent Team

Assistech strävar efter att att ge den bästa kundservicen i internetärenden.

När Som Helst, Var Som Helst.

Assistech-teamet finns tillgängliga dygnet runt och sju dagar i veckan för att hjälpa dig med vilket problem som helst. Vi är stolta över att kunna erbjuda support på hundratals webbplatser och möta varje kunds behov.

Personal Som Vet Vad De Gör

Vårt mycket kunniga, noggrant utbildade team gör det enkelt att lösa eventuella problem som du kan stöta på, samt svara på frågor som du har.

Återbetalningsgaranti

Om du under din första månad som medlem skulle vara missnöjd, kommer vi att återbetala hela beloppet till kreditkortet som användes vid köpet. Garanterad tillfredsställelse.

Vanliga Frågor

Jag trodde jag var bara en provmedlem men varför debiteras jag varje månad?

Även om vi är glada att kunna erbjuda provmedlemskap, övergår dessa medlemskap automatiskt till månatliga medlemskap när provlöptiden har gått ut. För att undvika detta måste du avbryta ditt medlemskap inom provmånaden. Dessutom kan du se automatiskt betalda avgifter i ditt kontoutdrag. Dessa avgifter kommer att återbetalas till ditt konto om medlemskapet avbryts inom tidsramen för provmedlemskapet. Automatiska betalningar upprättas av din bank. Om du har några frågor om automatiska betalningar, kan du kontakta din bank direkt.

Mitt lösenord fungerar inte och jag vet inte varför. Kan någon hjälpa mig?

Det kan vara flera anledningar till detta. För det första är alla våra lösenord och användarnamn skiftlägeskänsliga. De måste anges exakt som vid registreringen. Kontrollera gärna att du inte råkat slå på Caps Lock. För det andra kan du ha öppnat inloggningssidan genom en trasig eller statisk länk. Prova att ange adressen till inloggningssidan i adressfältet i nytt fönster och försök logga in på nytt. Och till slut, om du fortfarande har problem med att logga in, kan du prova att ta bort vissa filer i din webbhistorik. Leta reda på "Verktyg" i webbläsaren och sedan webbhistoriken. Filer som cookies, tillfälliga internetfiler och sökhistorik kan förhindra korrekt inloggning. Ta bort dessa individuellt eller alla på en gång och prova att starta om webbläsaren. Detta kan låta dig logga in smidigt och utan hinder.

Videor går inte att spela upp på min dator eller så laddar de väldigt långsamt. Vad kan det bero på?

Det kan finnas flera anledningar till att videor laddar och buffrar långsamt på din dator. Den vanligaste orsaken är internethastigheten. Om dina videor tar lång tid att buffra, se till att du använder en snabb internetuppkoppling som DSL- eller kabelanslutning. Prata med din internetleverantör för att ta reda på vilken internetanslutning du har. Om du inte kan se videor på skärmen eller om det är tomt eller svart i stället för video, kan detta bero på att programmet för videouppspelning på din dator behöver uppdateras. Prova att uppdatera datorn och se om det hjälper din videoupplösning.

Vad händer om jag vill avsluta min prenumeration?

Det är helt ok! Du kan helt enkelt ringa till vår kundtjänst på +44, använda vår chatt-funktion Live Chat när som helst eller mejla oss på [email protected].

Kan jag bara ha månadsabonnemang?

Alla våra medlemskap gäller i 1 månad i taget för att hålla din tjänst aktiv för alla dina supportbehov. Avgifter fortsätter tas ut på månatlig basis såvida medlemskapet inte avslutas genom vår kundtjänst.

Jag har glömt mitt lösenord. Kan jag ringa någon för hjälp?

Såklart du kan! Vår personal hjälper dig gärna. Ring oss på +44 och prata med en av våra operatörer eller fyll i e-postformuläret på hemsidan och vi kommer att hjälpa dig.

Vad är syftet med Customer Support Center?

Syftet med Customer Support Center är att ge kundservice till prenumeranterna på hundratals webbplatser. Vi har öppet måndag till söndag, från 06:00 till 18:00 PST och är välutbildade för att uppfylla alla dina behov av kundsupport. Oavsett om det gäller faktureringsfrågor eller teknisk support är Customer Support Center ett serviceteam som kan möta alla dina behov, stora som små.

Hitta Dina Avgifter

Du borde ha fått en e-postbekräftelse med information om ditt köp. Om du inte kan hitta e-postbekräftelsen, kontakta oss gärna vialive-chatten,, telefon:+44, eller e-post: [email protected].

Kontakta oss

Perfection Skill Ltd., 175c Queens Road, Watford, United Kingdom, WD17 2QH, COMPANY NUMBER: 9523006, VAT: 258785251