vi er her
for å hjelpe

Assistech gir pålitelig kundeservicen av høyeste kvalitet for å oppfylle alle dine supportkrav.

Om

Kvalitetsteam

Assitech er forpliktet til å gi den beste kundeservicen som er mulig å oppdrive på internett.

Når Som Helst, Hvor Som Helst

Assitech sitt team er tilgjengelig 24/7 for å bistå med alle dine problemer. Vi er stolte over å dekke flere hundre nettsteder, samtidig som du aldri vil føle deg neglisjert.

Ansatte Som Vet Hva De Gjør

Vårt team er kunnskapsrikt og har gått gjennom en omfattende opplæring for å løse alle problemer samt svare på alle spørsmål du måtte ha.

Garanti Om Tilbakebetaling

Hvis du i løpet av den første måneden ikke er fornøyd, vil vi refundere kjøpet tilbake til det kredittkortet du brukte når du registrerte deg. Tilfredshet er garantert.

FAQ

Jeg trodde at jeg hadde et prøvemedlemskap, så hvorfor blir jeg fakturert hver måned?

Selv om vi med glede tilby prøvemedlemskap, vil disse medlemskapene overfører til månedlige abonnement så snart prøveperioden har løpt ut. For å unngå dette må du avslutte abonnementet innenfor prøveperioden. I tillegg vil du kanskje oppdage en forhåndsgodkjent betaling på kredittkortutskriften din. Dette beløpet vil tilbakebetales kontoen din hvis du avslutter medlemskapet i tide. Slike forhåndsgodkjente betalinger styres gjennom din finansielle institusjon, og du må ta kontakt med din institusjon om du har ytterligere spørsmål rundt forhåndsgodkjente betalinger.

Passordet mitt fungerer ikke og jeg vet ikke hvorfor. Kan noen hjelpe meg?

Årsakene til dette kan være mange. For det første er alle brukernavn og passord følsomme overfor store og små bokstaver. De må skrives inn nøyaktig slik som de ble skrevet inn når du registrerte deg. Bekreft at du ikke utilsiktet har aktivert caps lock. For det andre kan det hende at du prøver å logge deg inn via en ødelagt eller statisk link. Prøv å skrive inn påloggingsadressen direkte på adresselinja i nettleseren og forsøk å logge deg inn på nytt. Hvis du fremdeles har problemer, kan du til slutt prøve å slette noen filer i søkehistorikken din. Få tilgang til disse filene via nettleserens verktøylinje. Filer som informasjonskapsler, midlertidige internettfiler og historikksider kan forstyrre en korrekt innlogging. Slett disse filene individuelt eller samlet og start nettleseren din på nytt. Dette kan hjelpe deg med en jevnere innloggingsprosess uten forstyrrelser.

Videoer vil ikke spilles av på datamaskinen min eller så laster de svært sakte. Hvorfor skjer dette?

Det kan være flere grunner til dette. Den vanligste årsaken er internetthastighet. Hvis videoene bufrer lenge, bør du sørge for å bruke en rask internettilkobling som DSL eller kabel. Snakk med din internettleverandør hvis du behøver denne informasjonen. Hvis du ikke klarer å se videoer på skjermen, eller området der videoen skulle ha spilt av er tomt, behøver etter all sannsynlighet programmene datamaskinen din bruker for å spille av videoer en oppdatering. Prøv å oppdatere datamaskinen og se om dette forbedrer oppløsningen på videoen.

Hva skjer om jeg ønsker å avslutte abonnementet mitt?

Det går helt fint! Ring bare til en av våre kundeserviceoperatører på Telefon: +44, send e-post til [email protected], eller ta kontakt via vår 24/7 livechat.

Må jeg ha et månedlig abonnement?

Alle våre medlemskap er på en månedlig basis for å kunne holde tjenesten aktiv for alle dine kundesupportbehov. Du vil belastes månedlig helt til du velger å avslutte abonnementet via en av våre kundeserviceoperatører.

Jeg har glemt passordet mitt. Kan jeg ringe noen for hjelp?

Selvfølgelig kan du det! Våre ansatte er tilgjengelige for forespørsler som dette. Ring oss på +44 og snakk direkte med en operatør. Alternativt kan du få hjelp ved å fylle ut e-postskjemaet som du finner på hjemmesiden vår.

Hva er formålet bak Kundesupportsenteret?

Målsetningen til Kundesupportsenteret er å gi kundeservice til abonnenter på flere hundre nettsteder. Vi holder åpent mandag til søndag, fra 06:00 til 18:00, og har omfattende trening med å håndtere alle dine kundeservicebehov. Enten det dreier seg om fakturaspørsmål eller tekniske problemer – Kundesupportsenteret fungerer som et team for å dekke både store og små behov.

DETALJER OM DITT KJØP

Du skal ha mottatt en bekreftelses-e-post med detaljer om ditt kjøp. Hvis du ikke finner denne e-posten, kan du kontakte oss via vår 24/7 livechat, telefonnummer: +44, eller e-postadresse: [email protected].

Kontakt

Perfection Skill Ltd., 175c Queens Road, Watford, United Kingdom, WD17 2QH, COMPANY NUMBER: 9523006, VAT: 258785251