olemme täällä
auttamassa

Assistech tarjoaa luotettavinta ja laadukkainta asiakaspalvelua, joka täyttää kaikki tuen tarpeesi.

Meistä

Laadukas työntekijätiimi

Assistech on sitoutunut antamaan internetin parasta asiakaspalvelua.

Milloin tahansa, missä tahansa.

Assistech-tiimi on saatavilla 24/7 auttamaan sinua ongelmissasi. Olemme ylpeitä siitä, että vaikka katamme satoja sivustoja, et koskaan koe oloasi laiminlyödyksi.

Henkilökuntaa, joka tietää mitä tekee

Erittäin asiantunteva, tiukasti koulutettu tiimimme tekee palveluun liittyvien ongelmiesi ratkaisusta ja kysymyksiisi vastaamisesta helppoa.

Rahanpalautuslupaus

Mikäli olet tyytymätön ensimmäisen kuukauden aikana, palautamme rahasi maksuun käytetylle kortille. Tyytyväisyytesi on taattu.

UKK

Luulin olevani vain kokeilujäsen, mutta miksi minua laskutetaan kuukausittain?

Tarjoamme mielellämme kokeilujäsenyyksiä, mutta nämä jäsenyydet muuttuvat kuukausijäsenyyksiksi kokeilujakson päättymisen jälkeen. Välttääksesi tämän, sinun tulee peruuttaa jäsenyytesi ennen kokeilujakson päättymistä. Lisäksi saatat huomata tiliotteessasi ennakkovarmenteen. Tämä palautetaan tilillesi, mikäli jäsenyys peruutetaan kokeilujakson aikana. Ennakkovarmenteen hallinnointi tapahtuu rahalaitoksesi kautta. Mikäli sinulla on kysymyksiä ennakkovarmenteesta, ota yhteyttä suoraan rahalaitokseesi.

Salasanani ei toimi, enkä tiedä miksi. Voiko joku auttaa?

Tämä voi tapahtua useista syistä. Ensinnäkin, salasanamme ja käyttäjätunnuksemme sisältävät isoja ja pieniä kirjaimia. Ne tulee kirjoittaa täsmälleen siten kuin rekisteröityessä. Varmista, että sinulla ei ole vahingossa caps lock päällä. Toisekseen olet saattanut siirtyä sivustolle rikkinäisen tai staattisen linkin kautta. Yritä kirjoittaa kirjautumisosoite suoraan osoitekenttään ja kirjaudu sisään siltä sivulta. Viimeiseksi, jos sinulla on edelleen ongelmia sisäänkirjautumisessa, voit kokeilla poistaa joitakin tiedostoja selaushistoriastasi. Etsi selaimesi työkalupalkki ja pääset historiatiedostoihin. Evästeiden, väliaikaisten internet-tiedostojen ja historiasivujen kaltaiset tiedostot voivat häiritä kirjautumista. Poista nämä yksitellen tai kaikki kerralla ja yritä päivittää selain. Tämän avulla kirjautumisprosessisi voi olla sujuvampaa ja häiriötöntä.

Videot eivät pyöri tietokoneellani tai ne lataavat todella hitaasti. Miksi?

Videoiden lataaminen tai puskurointi voi kestää kauan tietokoneellasi useista syistä. Yleisin syy johtuu internetin nopeudesta. Mikäli videoiden puskurointi kestää kauan, varmistathan, että käytät nopeaa internet-yhteyttä, kuten DSL- tai kaapeliyhteyttä. Keskustele internet-palveluntarjoajasi kanssa, mikäli tarvitset tästä tietoa. Jos et näe videoita näytölläsi tai näet vain tyhjän tai mustna ruudun niiden tilalla, se johtuu todennäköisesti siitäö, että tietokoneesi videosoitin täytyy päivittää. Yritä päivittää tietokoneesi ja katso, auttaako tämä videoiden toistamiseen.

Mitä tapahtuu, jos haluan peruuttaa tilaukseni?

Se on ehdottomasti ok! Voit soittaa asiakaspalveluoperaattorillemme numeroon Puhelin: +44, lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä livechatinkautta, tai sähköpostilla: [email protected].

Täytyykö minun olla kuukausijäsen?

Kaikki jäsenyytemme ovat kuukausittaisia, jotta voimme pitää palvelusi aktiivisena kaikkia asiakastukitarpeitasi varten. Veloitukset jatkuvat kuukausittain, ellei niitä peruuteta asiakaspalveluoperaattorimme kautta.

En tiedä salasanaani. Voinko soittaa jollekin saadakseni apua?

Tietenkin voit! Henkilökuntamme on saatavilla juuri tämän kaltaisista syistä. Soita meille numeroon +44 ja keskustele operaattorin kanssa, tai täytä sähköpostilomake kotisivulla ja me autamme sinua.

Mikä Asiakastukikeskuksen tarkoitus on?

Asiakastukikeskuksen tavoitteena on tarjota asiakaspalvelua yli satojen sivustojen tilaajille. Olemme avoinna maanantaista sunnuntaihin kuudesta kuuteen (PST) ja meidän on koulutettu erinomaisesti, jotta voimme käsitellä asiakaspalvelutarpeesi. Asiakastukikeskus käsittelee ongelmasi laskutuskysymyksistä tekniseen tukeen, ja se toimii palvelutiiminä, joka täyttää kaikki suuret tai pienet tarpeesi.

VELOITUKSESI LÖYTÄMINEN

YOlet saanut vahvistussähköpostin, josta näet ostoksesi tiedot. Mikäli et löydä vahvistussähköpostia, otatan yhteyttä meihin 24/7 livechatin kautta, puhelimitse: +44, tai sähköpostilla: [email protected].

Yhteydenotto

Perfection Skill Ltd., 175c Queens Road, Watford, United Kingdom, WD17 2QH, COMPANY NUMBER: 9523006, VAT: 258785251