vi er her for
at hjælpe

Assistech tilbyder den mest pålidelige, kvalitetsmæssige kundeservice for at opfylde alle dine supportkrav.

Om

Kvalitetsteam af medarbejdere

Assistech er forpligtet til at give den bedste kundeservice der findes på internettet.

Når som helst, hvor som helst.

Assistech teamet er tilgængeligt 24/7 for at hjælpe dig med ethvert af dine problemer. Vi er stolte af det faktum, at imens vi dækker hundredvis af websteder, føler du dig aldrig forsømt.

Personale der ved hvad de laver

Vores yderst kyndige, grundigt uddannede team gør det nemt at løse eventuelle problemer du måtte have med din tjeneste, og desuden besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Vores løfte om refundering

Hvis du på noget tidspunkt i din første måneds medlemsskab er utilfreds, refunderer vi dit køb på det kreditkort, der blev brugt på betalingstidspunktet. Tilfredshedsgaranti

Ofte stillede spørgsmål

Jeg troede, at jeg kun var prøvemedlem, så hvorfor bliver jeg faktureret månedligt?

Selvom vi er glade for at tilbyde prøvemedlemsskaber, overføres disse medlemskaber til månedligt medlemskab, når prøveperioden er udløbet. For at undgå dette skal du annullere medlemsskabet inden prøveperiodens udløb. Derudover vil du muligvis bemærke en forhåndsgodkendt betaling på dit kreditkortopgørelse. Dette gebyr krediteres din konto, hvis medlemskabet annulleres inden for prøveperioden. Forhåndsgodkendelse udføres af dit pengeinstitut. Hvis du har spørgsmål om forhåndsgodkendte gebyrer, kan du kontakte dit pengeinstitut direkte.

Min adgangskode virker ikke, og jeg ved ikke hvorfor. Kan nogen hjælpe?

Det kan der være flere grunde til. Først og fremmest er vores adgangskoder og brugernavne alle følsomme overfor store og små bogstaver. De skal indtastes nøjagtigt som ved registreringen. Vær venlig at bekræfte, at du ikke ved et uheld har aktiveret CAPS-lock. For det andet har du muligvis fået adgang til login-portalen via et ødelagt eller statisk link. Prøv at indtaste login-adressen direkte på adresselinjen, og logge ind fra denne side. Og endelig, hvis du stadig har problemer med at logge ind, kan du prøve at slette nogle filer i din internet browserhistorik. Find værktøjsafsnittet i din browser og tilgå historikfilerne. Filer såsom cookies, Midlertidige internetfiler og historiksider kan afbryde et korrekt login. Slet disse enkeltvis eller alle på én gang, og prøv at opdatere din browser. Dette kan hjælpe dig med en nemmere og uafbrudt log-in proces..

Videoer afspiller ikke på min computer eller er rigtig langsomme. Hvorfor det?

Videoer kan være lang tid om at indlæse eller buffer på din computer af flere årsager. Den mest almindelige årsag skyldes internethastigheden. Hvis dine videoer er lang tid om at buffer, skal du sørge for at bruge en hurtig internetforbindelse, som DSL eller kabel. Tal med din internetudbyder, hvis du har brug for disse oplysninger. Hvis du ikke kan se videoer på din skærm eller der er et tomt eller sort rum, hvor de bør være, skyldes det sandsynligvis opdateringer der er nødvendige for din computers videoafspiller. Prøv at opdatere din computer og se om dette hjælper med at løse dit video problem.

Hvad sker der, hvis jeg vil annullere mit abonnement?

Det er helt okay! Ring blot til en af vores kundeservice operatører: 24/7 Live Chat, telefon: +44, eller via e-mail på [email protected].

Skal jeg være et månedligt medlem?

Alle vores medlemskab er på månedsbasis for at holde din tjeneste aktiv for alle dine kundesupportbehov. Gebyrerne fortsætter fra måned til måned, medmindre det annulleres via vores kundeserviceoperatør.

Jeg kender ikke min adgangskode. Kan jeg ringe til en der kan hjælpe?

Naturligvis! Vores ansatte står til rådighed for netop dette. Ring til os på +44 og snak med en operatør eller udfyld en e-mail formular på webstedet, så hjælper vi dig.

Hvad er formålet med kundesupportcentret?

Målet med kundesupportcentret er at yde kundeservice til abonnenterne på hundredvis af websteder. Vi er åbne mandag til søndag, 06:00 til 18:00 PST og er trænede i at håndtere alle dine kundeservicebehov. Fra faktureringshenvendelser til teknisk support, kundesupportcentret drives som et serviceteam for at opfylde alle dine behov, store som små.

LOKALISERING AF DIN OPKRÆVNING

Du bør have modtaget en bekræftelses e-mail med købsdetaljer. Hvis du ikke kan finde denne bekræftelses e-mail, så bedes du kontakte os via 24/7 Live Chat, telefon: +44, eller via e-mail på [email protected].

Kontakt:

Perfection Skill Ltd., 175c Queens Road, Watford, United Kingdom, WD17 2QH, COMPANY NUMBER: 9523006, VAT: 258785251